INVITATION TIL NETVÆRKSMØDE 2. NOVEMBER 2023

Foto: Anders Trærup

MØDET ER AFLYST

Har du styr på morgendagens grønne kompetencer – og mængden af dem?

Det er tid til igen at mødes! Tid til at få inspiration gennem gode oplæg, aktuelle cases og netværk med andre erhvervsledere fra området. Denne gang tager vi temperaturen på de grønne kompetencer.

Emnet belyses fra flere vinkler af kompetente oplægsholdere og vi lægger op til debat, når panelet til sidst samles. Forbered derfor gerne nogle spørgsmål hjemmefra, så du får svar på f.eks. hvilke kompetencer den grønne omstilling kræver, hvordan erhvervslivet skal ruste sig til disse samt er der nogle faldgruber osv.

Kristian Jensen, CEO Green Power Denmark

Kompetencebehov i virksomhederne drives mere og mere af den grønne omstilling. Men hvordan ser billedet ud, hvis vi ser frem i tiden til 2030 – måske endda 2050? Skal der nye kompetencer i spil? Er der nogle flaskehalse i mængden af kompetencer. Har det betydning for virksomhedernes konkurrenceevne?

Pia Lanken, Senior Advisor & Deputy Director for Thor Offshore Wind Farm at RWE Renewables Denmark

Den grønne omstilling kræver kvalificeret arbejdskraft og virksomhederne skal ruste sig til det – men hvordan? Hvilke styrker, svagheder, muligheder og trusler giver de grønne kompetencer virksomhederne?

Lars Bjerregaard Mikkelsen, Lektor ved Aarhus Universitet, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi

Hvad gør universitetet for at identificere fremtidens kompetencebehov drevet af den grønne omstilling. Og hvordan klæder universitetet de studerende på til den virkelighed, som de kommer ud i?

Peter Kjeldberg, direktør hos ErhvervsForum Holstebro

Hvordan arbejder erhvervsorganisationer med at få motiveret og rustet virksomhederne til at tænke frem ad og være opmærksom på de nødvendige kompetencer i tide!

Det praktiske:

Paneldebat faciliteret af Peter Kjeldberg

Der åbnes op for spørgsmål fra salen, når oplægsholderne suppleres i panelet med Per H. Lauritsen, Siemens Gamesa Renewable Energy.

Som sædvanligt runder vi dagens program af med tapas og et glas vin samt networking, hvor du får mulighed for at møde andre lokale erhvervsledere.

Har du også lyst til at blive klogere på de grønne kompetencer, så mød op – Tag endelig en kollega med under armen. Benyt også lejligheden til gratis at invitere en gæst eller to med fra dit erhvervsnetværk, som også skal inspireres. Målet er, at gæsterne motiveres til også at blive en del af AUHE Erhvervsklub.