AFLYST: Kære medlem af AUHE Erhvervsklub

Så skal vi snart mødes igen, og denne gang stiller vi skarpt på INNOVATION. Gennem gode oplæg, aktuelle cases og netværk med andre erhvervsledere fra området får du igen inspiration med dig hjem. Tag en kollega under armen eller invitér gratis en gæst med, som også skal inspireres.

“Thi Evig Stilstand er Død”

Sådan skrev Hans Vilhelm Kaalund i 1877, og mon ikke alle i dag er enige i det!

Mere end nogen sinde før har vi som virksomhed og som organisation brug for at forbedre os og videreudvikle vores produkter, services eller processer. Af hensyn til konkurrencen – toplinjen og bundlinjen.

Vi skal innovere. Men hvordan gør vi det på den bedst tænkelige måde? Hvordan kommer vi fra idé til produkt og forretning? På netværksmødet får du inspiration fra 3 aktuelle vinkler:

Erhvervslivet – der skal hele tiden tænkes nyt

Med mere en 25 års udviklings- og innovationserfaring fra vindmølleindustrien i rygsækken vil COO Peder Nickelsen, Stiesdal A/S fortælle om ideer og visioner, der meget vel kan blive hjørnestenene i fremtidens energi- og klimasystemer.

Aarhus Universitet – udviklingsprocessen understøttes

Behovet for produkt- og forretningsudvikling samt øget hastighed i udviklingsprocessen er stigende i stort set alle brancher. Hvordan får virksomhederne gavn af universitets viden om f.eks. nye teknologiske muligheder, så man kan komme fra ide til forretning? Søren M. Sørensen er associate professor og ansvarlig for Concept Development Lab – et laboratorie som understøtter udarbejdelse af prototyper ifm. udviklingsforløb på universitetet samt mellem universitetet og virksomhederne.

Fremtidens arbejdskraft – sådan udvikler de unge

En gruppe studerende – som måske snart skal ansættes i din virksomhed – viser gennem en konkret case, hvordan de sammen med en virksomhed har arbejdet med idéudvikling samt udarbejdelse af en konkret løsning, som kan hjælpe kørestolsbrugere. Hvordan kan et lignende samarbejde også gavne din virksomhed eller organisation?

Dét og meget mere får du svar på, når AUHE Erhvervsklub inviterer til det næste netværksmøde på universitetet i Herning. Vi afslutter vanen tro med networking, tapas og et glas vin. Velmødt!

Det praktiske

Tid: 22. marts 2022 kl. 16.00 – 19.00

Sted: Aarhus Universitet Campus Herning, Birk Centerpark 15, 7400 Herning

Deadline for tilmelding er 16. marts 2022.

TILMELD DIG HER