Netværksmøde den 10. marts 2020 kl.16-19

Er du parat til at få…

 • ny viden til gavn for din virksomheds vækst og udvikling
 • et overblik over, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde
  med universitetet i Herning
 • en unik mulighed for tæt dialog med andre erhvervsledere fra lokalområdet

Værsgo’! Her er programmet for forårets netværksmøde. Deltag og få ny viden – meget gerne sammen med andre fra ledelsen i din virksomhed og/eller en gæst fra en anden virksomhed end din egen.!

Vi ved det godt. At udvikle sig og hele tiden arbejde med initiativer, som flytter virksomheden er en nødvendighed. Ikke mindst for at kunne udnytte de muligheder, som ny teknologi åbner op for. Men hvordan får du valgt de rette teknologier i junglen af muligheder?

Denne gang sætter vi fokus på, hvordan du via indsamling af data kan få det rette grundlag, så du kan foretage de rigtige teknologivalg. Som sædvanligt understøttes dagens tema med gode eksempler på cases, hvor studerende og virksomheder har samarbejdet.

Der er mange gode grunde til hurtigt at sætte X i kalenderen og tilmelde dig netværksmødet. Deltag og bliv motiveret til selv at indlede et samarbejde med studerende om en udfordring i din virksomhed… og så får du for øvrigt også sidste nyt fra universitetet.

På gensyn til et både informativt og hyggeligt netværksmøde, som afsluttes med tapas og et glas vin.

Dagens program er følgende:

 • Fondens kvarter v/bestyrelsesformand Kenneth Iversen, AUHE Midtvest´s Støttefond
 • Nyt fra universitetet i Herning v/institutleder Anders Frederiksen
 • Data som drivkraft for teknologisk udvikling v/ adjunkt Peter Enevoldsen, Aarhus Universitet.
  Data findes og genereres overalt, men hvordan indsamler din virksomhed data, og hvordan udvikles dine produkter med baggrund i disse data?
  Data indsamles ikke nødvendigvis kun via interne kilder, men især fra tredjepartsdatabaser. Dagens præsentation vil fokusere på, hvordan data kan hjælpe dig til at beslutte kommende udviklingsinitiativer samt evaluere relevante teknologier, herunder betydningen af samarbejde, når disse data skal opsamles.
 • Eksempler på et udbytterigt samarbejde mellem virksomhed og studerende
 • Tak for i dag efterfulgt af networking med tapas og et glas vin

På gensyn til ny viden, inspiration og netværk!

Tilmeld dig herunder: