Netværksmøde den 11. marts 2019

AUHE Erhvervsklub afholder netværksmøde mandag den 11. marts 2019 kl. 16.00 – 19.00 hos AU Herning.

Programmet for det første netværksmøde i 2019 er klar. Glæd dig!

Denne gang byder vi velkommen til Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, som vil holde oplæg om fremtidens uddannelser og dermed den arbejdskraft, som bliver tilgængelig for din virksomhed fremadrettet.  Du er velkommen til at udfordre ham med et spørgsmål.

Hør også hvordan Siemens Gamesa arbejder målrettet med sikring af fremtidens kvalificerede arbejdskraft. Derudover kan du glæde dig til endnu flere gode eksempler på samarbejdet mellem studerende og virksomheder. Vi går helt tæt på og viser, hvilket udbytte det giver både virksomhed og studerende.

Der er mange gode grunde til hurtigt at sætte X i kalenderen og tilmelde dig netværksmødet.  Deltag og bliv motiveret til selv at indlede et samarbejde med studerende om en udfordring i din virksomhed. Og så får du for øvrigt også sidste ny fra universitetet.

På gensyn til et både informativt og hyggeligt netværksmøde.

Dagens program er følgende:

  • Fondens kvarter v/bestyrelsesmedlem Mette Højborg, AUHE Midtvest´s Støttefond
  • Nyt fra universitetet i Herning v/viceinstitutleder Jan Laursen
  • Oplæg af Uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers
    Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter oplægget
  • 2 gode eksempler på et udbytterigt samarbejde mellem virksomheder og studerende
  • Nødvendigheden af et formaliseret samarbejde om fremtidens kvalificerede arbejdskraft v/ Forskningschef Per Hessellund Lauritsen, Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
    Ingenting kommer af sig selv – heller ikke den kvalificerede arbejdskraft. I bestræbelserne på at sikre fødekanalen til fremtidens arbejdskraft har Siemens Gamesa stor gavn af at være medspiller i forskellige initiativer. Hør hvilke og hvordan.
  • Tak for i dag efterfulgt af networking med tapas og et glas vin

Vi er bevidste om, at der er en vis risiko for, at der udskrives valg i perioden, men tvivl ikke. Vi har en rigtig god Plan B, så sæt endelig X og tilmeld dig netværksmødet.

På gensyn til ny viden, inspiration og netværk!

Felter markeret med * er påkrævet