Netværksmøde den 26. september 2018

AUHE Erhvervsklub afholder netværksmøde onsdag den 26. september 2018 kl. 16.00 – 19.00 hos AU Herning.

Er du parat til at få…

 • ny viden til gavn for din virksomheds vækst og udvikling
 • et overblik over, hvordan din virksomhed kan få gavn af et samarbejde med universitetet i Herning
 • en unik mulighed for tæt dialog med andre erhvervsleder fra lokalområdet

Denne gang får du praktisk erfaring med hjem i bagagen. 3 lokale virksomheder og en gruppe studerende har samarbejdet om teknologiske og forretningsmæssige udfordringer, som har gjort en forskel – både hos virksomhederne og de studerende. Vi går helt tæt på samarbejdet, herunder hvilke overvejelser, barrierer, udfordringer, muligheder og ikke mindst hvilket udbytte, der er kommet ud af samarbejdet.

Deltag og bliv motiveret til selv at indlede et samarbejde med studerende om en udfordring på din virksomhed… og så får du også sidste ny fra universitetet.

På gensyn til et både informativt og hyggeligt netværksmøde, som afsluttes med tapas.

Dagens program er følgende:

 • Fondens kvarter v/Bestyrelsesformand Kenneth Iversen AUHE Midtvest´s Støttefond
 • Nyt fra universitetet i Herning v/Institutleder Anders Frederiksen
 • 3 gode eksempler på et udbytterigt samarbejde mellem virksomheder og studerende.

  Virksomhederne udtrykker det således:”… Vi ser brint som et vækstområde. De engagerede studerende er kommet med konstruktive forslag til de nyeste teknologier. Det er sket i gensidige gode dialoger med medarbejdere hos EV Metalværk og har været en meget positiv oplevelse, som har bekræftet potentialet i vores strategi.” – Salgschef Thanh Lam, EV Metalværk, Ringkøbing

  ”… Et grundigt analysearbejde samt et netværk ind i universitetet er nogle af de ting, som 6 arbejdsomme studerende gav os. Dertil kom inspiration til, hvordan man også kan angribe en given problemstilling og skabe større forståelse omkring alle aspekter af virksomheden internt som eksternt. Et godt afsæt for at screene til eventuelle fremtidige (studie)jobs.” – Direktør Michael Nyegaard, Nordic Tech Solutions, Ikast

  ”… TBMI Challenge har givet Conpleks en unik lejlighed for at få afprøvet en konkret forretningsmulighed med nye anvendelsesmuligheder af robotter og droner på en række nye, potentielle markeder, som tager udgangspunkt i vores arbejde med forretningsudvikling og innovation. At de studerende er gået til opgaven med stor ihærdighed og har afleveret et videnskabeligt, velfunderet resultat, er kun et stort plus.” – Direktør Tom Simonsen, Conpleks, Struer.

 • Afrunding v/AUHE Midtvest´s Støttefond

Ja tak. Jeg vil gerne deltage i netværksmøde den 26. september

Felter markeret med * er påkrævet